Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Feijóo: “No crec en la política de blocs, crec en la política de ponts”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha afirmat que no creu en la “política de blocs”, sinó en la “política de ponts”. Ho ha dit en un acte sota el títol ‘Europa és hispana’, acompanyat de l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, i la presidenta de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. En la setmana de la moció de censura de Vox contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, Feijóo ha expressat que “el canvi que necessita Espanya és abandonar les trinxeres i la crispació”. “Volem unir a tots els que creuen que una política millor és possible, que un millor govern és possible”, ha reivindicat.

El president del PP també ha afirmat que està “orgullós de no retre homenatge a governants aprenents d’autòcrates que utilitzen al seu poble per a millorar i prosperar ells mateixos”. “No trobo a faltar reunir-me amb segons quines nacions llatinoamericanes”, ho ha reblat. I ha assegurat que l’Amèrica del Sud de veritat és aquella que “lluita pel poble i la seva gent, la que no es resigna als governants ni a la degradació de les institucions”.

Publicitat

Feijóo també ha apuntat que el president del govern espanyol hauria d’aprofitar la presidència del Consell per tirar endavant polítiques d’integració de la UE a Llatinoamèrica. El dirigent del PP ha acabat l’acte dient que se sent orgullós de dir que és “un hispà més” i que té “una família més enllà de l’Atlàntic”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió