Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Feijóo justifica haver-se “abstret” de la moció de censura de Vox perquè va ser un “espectacle impropi i improductiu”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha justificat haver-se “abstret” de la moció de censura de Vox al Congrés perquè va ser un “espectacle impropi i improductiu”. En una atenció als mitjans aquest dijous des de Brussel·les on participa en una cimera del PP europeu, Feijóo ha lamentat que la iniciativa de la ultradreta va ser un “esperpent polític”, una “pèrdua de temps” i un “instrument per insuflar aire a un president desgastat”, per impulsar Yolanda Díaz i donar presència a Vox. El líder del PP no va assistir al debat i l’ha contraposat a la seva proposta. “Jo ofereixo una Espanya normal, una política per a adults i no una política infantil i populista com la que hem vist a la moció de censura. No m’hi apunto”, ha defensat.

Feijóo ha afirmat que els seus col·legues del PP europeu li han preguntat per la moció de censura i que s’ha dedicat a “reconstruir la imatge internacional d’Espanya” així com a preparar una “alternativa”.

Publicitat

D’altra banda, Feijóo ha insistit a criticar la reforma de les pensions després que Pedro Sánchez hagi dit a la bancada de la dreta a l’arribada al Consell Europeu que és un “deure i una obligació” aprovar-la.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió