Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Feijóo aterra a la presidència del PP

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest diumenge. ‘El Punt Avui’ es fixa en la falta de rumb de l’independentisme des de la tardor de l’any 2017: “Sense estratègia”. […]

Agències 02/04/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest diumenge. ‘El Punt Avui’ es fixa en la falta de rumb de l’independentisme des de la tardor de l’any 2017: “Sense estratègia”. Recull en portada la manifestació en defensa de la immersió lingüística a l’escola: “Defensant el model de llengua”.

‘El Periódico’ celebra el 175è aniversari del Gran Teatre del Liceu amb una portada quasi monogràfica: “Que siga el espectáculo”. Així mateix, posa la lupa sobre els sucosos contractes armamentístics: “Defensa, un negocio de casi 7.000 millones”.

 

La guerra a Ucraïna és la protagonista a l”Ara’, que es fixa en la ciutat de Khàrkiv, al nord-est del país i assetjada des de fa setmanes: “Khàrkiv, la ciutat fantasma”. “Generació covid”, diu també, per presentar una anàlisi sobre els efectes de la pandèmia sobre els adolescents.

 

“Feijóo imprimeix un gir al PP i aposta per l’Espanya diversa”, anuncia ‘La Vanguardia, que també entrevista la fiscal general de l’Estat i exministra de Justícia; Dolores Delgado: “Hem fet una investigació sense condicions al rei emèrit”.

 

L’aterratge de Feijóo a la presidència del PP també és el tema del dia d”El Mundo’: “Feijóo ofrecerá a Sánchez “un pacto de gobernabilidad””. Sobre la guerra a l’est d’Europa: “Ucrania renace entre los escombros de la tierra quemada que las tropas rusas dejan en su huida del frente”.

 

Portada monotemàtica de l”ABC’, dedicada exclusivament al nou president del PP: “Feijóo anticipa “hambre de cambio””.

 

“El plan de Feijóo: oposición de Estado y ampliar los apoyos”, diu ‘La Razón, que duu en portada una fotografia amb els nous pesos pesants del PP amagant el líder sortint, Pablo Casado. També es fixa en la guerra a Ucraïna: “Ucrania avanza en Kiev pero pierde un bastión del Este”.

 

‘El País’ no se surt de la tendència i com la resta de diaris madrilenys destaca l’arribada de Feijóo a la cúpula del PP: “Feijóo promete moderación y pactos en la nueva era del PP”. L’impacte de la guerra a Ucraïna sobre l’economia es mereix un titular als peus de la portada: “Regreso a la pesadilla de los setenta”.