Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Feijóo apel·la a “l’esperit de remuntada” del PPC per buscar els “grans consensos” del “constitucionalisme catalanista”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El president del PP, Albert Núñez Feijóo, ha apel·lat aquest diumenge a “l’esperit de remuntada” del PPC “per buscar els grans consensos que suposa el constitucionalisme catalanista”. En una atenció als mitjans a Barcelona, Feijóo ha explicat que, després d’haver estat uns dies a Catalunya, veu “una remuntada del constitucionalisme a Catalunya”. També ha marcat la “reconciliació social” i la “recuperació econòmica” com els objectius del PP com a “partit constitucionalista i catalanista”. El líder del PP ha qualificat la diada de Sant Jordi com una “icona de tot Catalunya” i “la festa de la tranquil·litat i la tolerància”.

El president popular ha explicat durant la seva visita amb motiu de Sant Jordi que s’ha comprat el llibre ‘¡Liberaos!’ de Juan Milián, el número dos de la candidatura del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, que lidera Daniel Sirera, pel seu missatge “positiu i optimista”. “El problema de Catalunya l’hem de resoldre a través de la tolerància i la reconstrucció social”, ha assegurat, i Feijóo ha dit esperar que el que l’autor qualifica com a “majoria tova, que són els constitucionalistes” acabi sent “la majoria a les urnes”.

Publicitat

Feijóo ha remarcat que els polítics estan “per servir els ciutadans, per unir-los, no per dividir, fragmentar ni enfrontar la societat”. En aquest sentit, ha assegurat que els seus objectius passen per “disminuir” o intentar solucionar problemes com els de l’habitatge, les ocupacions, l’atur, els preus o les hipoteques, que són els de la “immensa majoria dels catalans”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió