Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Feijóo acusa Sánchez “d’incendiar el problema” amb Ferrovial “insultant directament” el president de la companyia

ACN Madrid – El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “d’incendiar el problema” amb Ferrovial “insultant directament no només a l’empresa […]

Agències 03/03/2023

ACN Madrid – El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “d’incendiar el problema” amb Ferrovial “insultant directament no només a l’empresa sinó al president de la companyia”. En una atenció als mitjans aquest divendres al Congrés, Feijóo ha criticat les declaracions del govern espanyol en relació amb la decisió de traslladar la seu a Holanda i ha opinat que Sánchez ha estat el “més hooligan de tots”. El president del PP ha dit que el que caldria és oferir a l’empresa “que guanyi el mateix mantenint-se a Espanya”. “L’insult i l’assenyalament personal mai és positiu”, ha insistit, i ha dit que Sánchez en lloc de fer això hauria de seure amb Ferrovial perquè es quedi.

“Lamento la decisió, haurem de treballar perquè, si és possible, els accionistes tinguin elements per no prendre la decisió” que a Feijóo veu una “molt mala notícia” que li ha generat un “disgust institucional i personal”, ha dit.