Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

Feijóo acusa Sánchez de fer electoralisme amb mesures contra la sequera: “Un titular no esborra cinc anys de desídia”

|

- Publicitat -

ACN – El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha acusat aquest dijous el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de fer electoralisme amb les mesures que aprova el Consell de Ministres contra la sequera. “Un titular no esborra cinc anys de desídia”, ha afirmat en un míting a València, on Feijóo té previst visitar un camp de taronges coincidint amb l’inici formal de la campanya electoral. Segons Feijóo, la sequera no ha nascut els últims mesos, sinó que el problema és que “portem cinc anys utilitzant la ideologia per sobre la tecnologia”, fet que ha provocat “el col·lapse de l’agricultura espanyola”.

Coincidint amb l’aprovació del nou paquet d’ajudes als agricultors per part del Consell de Ministres, Feijóo ha assegurat que la situació actual és fruit que el govern espanyol no ha sabut fer una política d’infraestructures planificades.

Publicitat

“Amb una mà avui donarà ajudes puntuals, i amb l’altra ha deixat d’executar dos de cada tres euros de pressupostos per a infraestructures hidràuliques”, “amb una mà dirà que està preocupat i amb l’altre només ha esperat que plogui”, i “amb una mà promet solucions i amb l’altre insulta els territoris que no es comprometen amb la seva manca de sensibilitat”.

El líder del PP creu que la sequera “no es pot afrontar amb mesures extraordinàries” sinó que cal un “pacte per a l’aigua”. Aquest, ha promès, serà el primer compromís que complirà si guanya les eleccions, perquè l’actuació del govern de Sánchez ha deixat sense resposta les necessitats del camp.

Feijóo també ha ironitzat amb la visita que el president espanyol fa a partir d’aquest dijous als Estats Units per entrevistar-se aquest divendres amb el president nord-americà, Joe Biden. “Sánchez està a unes hores de veure’s amb el president Biden. Veurà els seus cotxes, els seus avions, la seva llarga comitiva, la reacció és imprevisible, i si s’acosta a l’Air Force One en voldrà un per a ell”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió