Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Fecavem proposa prendre la temperatura als empleats i habilitar banys per al personal extern en el retorn a la feina

ACN Barcelona.-La patronal catalana d’automoció (FECAVEM) s’ha adherit a les mesures que l’automoció catalana i espanyola han elaborat conjuntament amb CCOO i UGT, amb el suport del govern espanyol, de […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Barcelona.-La patronal catalana d’automoció (FECAVEM) s’ha adherit a les mesures que l’automoció catalana i espanyola han elaborat conjuntament amb CCOO i UGT, amb el suport del govern espanyol, de cara al retorn a la feina, previst per al 26 d’abril. El document elaborat recomana prendre la temperatura als empleats a l’entrada i sortida de l’empresa o la fàbrica. Si el treballador es presenta amb un estat superior als 37,5º haurà de tornar a casa. A més, la patronal proposa habilitar banys per al personal extern i prohibir-ne l’entrada als empleats de l’empresa per garantir “el control i la neteja adequada”.

La patronal ha recomanat també elaborar una llista del personal amb les patologies prèvies de cada treballador per veure si pot ser susceptible “d’elevar el nivell de risc” de contraure el coronavirus. El Servei de Prevenció de l’Empresa haurà d’emetre un informe sobre les noves mesures adoptades. Per evitar el risc de contagi, es recomana tenir les portes de l’establiment obertes. Els transportistes hauran d’estar dins el vehicle mentre es realitzi una activitat de càrrega o descàrrega. Amb tot, la patronal ha reiterat la importància de mantenir les distàncies de seguretat i utilitzar mascaretes.