Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Fecasarm proposa a la Generalitat fer proves pilot sense públic per a la reobertura de l’oci nocturn

ACN Barcelona.-La patronal de l’oci nocturn Fecasarm ha proposat als representants de Salut, Protecció Civil i Interior posar en pràctica proves pilot de funcionament de locals d’oci nocturn de diferents […]

Avatar
Agències 09/10/2020

ACN Barcelona.-La patronal de l’oci nocturn Fecasarm ha proposat als representants de Salut, Protecció Civil i Interior posar en pràctica proves pilot de funcionament de locals d’oci nocturn de diferents categories amb la participació de representants de cadascun dels departaments, Mossos, ajuntaments i Policia Local perquè puguin comprovar que es compleixen amb les mesures sanitàries i de seguretat necessàries per evitar els contagis de covid-19. En concert, proposa fer 10 proves sense públic en locals de diferents categories i dimensions. La patronal ha criticat la Festa de l’Estudiantat que va organitzar la Universitat de Lleida dijous i ho considera un “greuge comparatiu”.

En aquest sentit, Fecasarm ha preguntat a Salut, a Protecció i a Interior si ha autoritzat aquesta festa, que va consistir en una sèrie d’actuacions musicals que es van portar a terme garantint les mesures de seguretat.