Dimarts, 31 de gener de 2023 - Edició 1650
La República

Fecasarm demana que “no es criminalitzi” la discoteca Waka pels reiterats incidents amb els treballadors de seguretat

ACN Sant Quirze del Vallès.-La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) ha demanat que “no es criminalitzi” la discoteca Waka pels reiterats incidents amb els treballadors de […]

Agències 05/12/2021

ACN Sant Quirze del Vallès.-La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) ha demanat que “no es criminalitzi” la discoteca Waka pels reiterats incidents amb els treballadors de seguretat de l’establiment. Després dels aldarulls de la passada nit davant de la discoteca, situada a Sant Quirze del Vallès, l’entitat ha defensat l’actuació del centre per haver exigit a l’empresa de seguretat que prengués mesures que es van materialitzar amb el relleu de dos controladors d’accés implicats en els incidents. “Demanem que es deixi de criminalitzar la discoteca atès que ja ha fet el què li tocava fer”, ha assegurat l’organització, que ha demanat una reunió amb el Departament d’Interior arran dels disturbis.

La discoteca ha estat protagonista en els darrers anys de diverses polèmiques de caire racista fins al punt que la Generalitat es va plantejar denunciar-la per impedir l’accés a persones pel seu color de pell. L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va anunciar el passat novembre que actuaria judicialment contra la discoteca després que els vigilants del local agredissin un jove que hi volia entrar.