Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Fecalon ofereix les seves discoteques com a punt de vacunació per a la població d’entre 16 i 30 anys

ACN Barcelona.-La patronal de l’oci nocturn Fecalon ha ofert les seves discoteques al Departament de Salut perquè s’utilitzin com a punt de vacunació per a la població d’entre 16 i […]

Avatar
Agències 01/07/2021

ACN Barcelona.-La patronal de l’oci nocturn Fecalon ha ofert les seves discoteques al Departament de Salut perquè s’utilitzin com a punt de vacunació per a la població d’entre 16 i 30 anys. En un comunicat publicat aquest dijous, l’associació ha volgut fer palès el seu compromís contra la pandèmia i ha recordat que, si la població jove no està vacunada, l’oci nocturn “difícilment arribarà a tenir uns nivells normals d’activitat”. Per altra banda, ha insistit en l’ús dels tests d’antígens com a mesura preventiva per evitar contagis i ha demanat que es deixi d’assenyalar el sector com a causant dels brots actuals. “Aquests han estat provocats per diferents pràctiques d’oci descontrolat com ‘botellons’ i festes il·legals” ha remarcat la patronal.

En el mateix comunicat, Fecalon ha volgut traslladar el seu suport a les diferents sales de Catalunya que han optat per ajornar la seva reobertura davant la dificultat que suposa complir les actuals restriccions imposades pel Govern. En paral·lel, l’organització ha fet una crida a la “responsabilitat individual” per part de tots els usuaris i el personal del sector perquè es respectin les mesures sanitàries.Finalment, Fecalon ha aprofitat el comunicat per agrair a Pimec que hagi facilitat tests d’antígens als treballadors de l’oci nocturn per “garantir la màxima seguretat” en totes les activitats.