Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Farmacèutics i òptics s’uneixen per oferir educació sanitària sobre com protegir els ulls i la pell del sol

ACN Barcelona.-Farmacèutics i òptics optometristes impulsen una campanya conjunta per explicar als usuaris com protegir-se del sol de forma adequada. A partir d’aquest dimarts i fins a finals d’agost, farmàcies […]

Avatar
Agències 18/05/2021

ACN Barcelona.-Farmacèutics i òptics optometristes impulsen una campanya conjunta per explicar als usuaris com protegir-se del sol de forma adequada. A partir d’aquest dimarts i fins a finals d’agost, farmàcies de Barcelona i Girona i òptiques d’arreu de Catalunya adherides a la campanya –més de 600 en total- oferiran pautes per adquirir bons hàbits de protecció solar, amb especial èmfasi en la prevenció i a evitar l’exposició en la infància. El doctor Josep Malvehy, coordinador del grup de melanoma del Clínic de Barcelona, ha aprofitat la campanya per promoure la detecció precoç del càncer. L’impacte de la covid en els darrers mesos ha provocat retards en els diagnòstics, que ara estan recuperant, i per tant que a la consulta vegin tumors més avançats.

La campanya ‘La pell, mira-te-la amb bons ulls’, presentada aquest dimarts, ha estat impulsada pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona; el Col·legi de Farmacèutics de Girona; el Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya i l’Hospital Clínic de Barcelona.