Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Falset i altres municipis del Priorat porten 10 hores sense llum

ACN Falset.-Falset i altres municipis del Priorat porten 10 hores sense llum i està fallant també el subministrament de gas. Fonts d’Endesa han explicat a l’ACN que hi ha diverses […]

Avatar
Agències 10/01/2021

ACN Falset.-Falset i altres municipis del Priorat porten 10 hores sense llum i està fallant també el subministrament de gas. Fonts d’Endesa han explicat a l’ACN que hi ha diverses incidències concentrades en aquesta zona del Priorat. Els seus tècnics van estar treballant-hi dissabte amb moltes dificultats a causa de la nevada. Alguns van haver de caminar fins a tres quilòmetres per la neu per trobar l’avaria. A Falset i a altres municipis del sud de Catalunya com Horta de Sant Joan i Arnes s’acumulen més de 50 centímetres de neu. El retorn a l’escola dilluns dependrà de si com evolucioni el temporal durant aquest diumenge. Els Bombers han fet més de 200 sortides pel temporal, 83 entre les 20 hores i les 9 del matí. El 112 ha rebut 901 trucades.

Protecció Civil alerta que el temporal de neu i vent seguirà aquest diumenge tot i que anirà a la baixa en les properes hores. De moment no s’ha registrat cap incidència personal i els Bombers han treballat en serveis com ara alguna teulada col·lapsada o revisions de vies, especialment al sud.De cara a dilluns, en algunes zones de l’Ebre és probable que certs desplaçaments escolars no es puguin fer i que no tots els menors puguin tornar a l’escola.Falset acumula més de 50 centímetres de neu. A Arnes (Terra Alta) han recollit més de 56, i a Mas de Barberans, 54 (Montsià).