Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Eulen Seguretat suma cinc noves adjudicacions a Catalunya per valor de 2,2 milions d’euros

ACN Barcelona.-Eulen Seguretat suma cinc noves adjudicacions per oferir els serveis de seguretat a Catalunya amb unes vendes totals de 2,2 milions d’euros, segons ha informat la companyia en un […]

Avatar
Agències 12/02/2021

ACN Barcelona.-Eulen Seguretat suma cinc noves adjudicacions per oferir els serveis de seguretat a Catalunya amb unes vendes totals de 2,2 milions d’euros, segons ha informat la companyia en un comunicat. L’antiga encarregada de la seguretat a l’Aeroport del Prat, assumeix ara el servei a la empreses de diferents sectors com Ti Group Automotive Systems, els especialistes en metall i vidre Ardagh, a la planta química d’Inovyn, i el fabricant de carregadors elèctrics Wallbox, a més d’una altra empresa del sector de les assegurances, el nom de la qual no han indicat. Eulen ofereix un servei de seguretat integrat amb vigilància, instal·lació i manteniment, centre de control, consultoria i ciberseguretat.

En un comunicat, Eulen explica que l’estratègia d’externalització que segueixen aquestes empreses del servei de vigilància suposa un “estalvi significatiu i un augment de la seguretat de les infraestructures protegides”. Els contractes firmats tenen una durada d’entre 3 i 5 anys.