Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

EUiA renova el lideratge de Mercedes Vidal i Hèctor Sánchez

ACN Barcelona – L’Assemblea Nacional d’EUiA ha reelegit aquest dissabte Mercedes Vidal i Hèctor Sánchez com a coordinadors de la formació. El partit, que celebra 25 anys, ha decidit renovar […]

Agències 04/02/2023

ACN Barcelona – L’Assemblea Nacional d’EUiA ha reelegit aquest dissabte Mercedes Vidal i Hèctor Sánchez com a coordinadors de la formació. El partit, que celebra 25 anys, ha decidit renovar la confiança en l’actual tàndem en un conclave a Barcelona que ha servit per fer una crida a l’esquerra sobiranista “perquè l’alternativa és la sociovergència i el programa antisocial de la patronal, PSC i Junts”, ha advertit Sánchez.

El dirigent, secretari general de Comunistes de Catalunya, ha apel·lat a un “front amplI” per tal de “donar resposta a les necessitats del país, en clau social i nacional”. Vidal, que prové de BComú i va ser regidora l’anterior mandat, ha advertit que cal “donar una resposta a la crisi social, energètica i de model econòmic” alhora que s’ha de construir “la república catalana per a la majoria social”.

L’Assemblea Nacional d’EUiA s’ha convertit en punt de trobada de diferents dirigents independentistes i d’esquerres, com el president d’ERC, Oriol Junqueras; la diputada de la CUP-NCG Dolors Sabater i l’exdiputat dels comuns i actual director general de Relacions Institucionals del Govern, Joan Josep Nuet.