Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

EUiA fa cessar membres del consell nacional crítics amb Nuet

ACN Barcelona.-EUiA ha fet cessar més d’una quinzena de membres del consell nacional crítics amb el coordinador general, Joan Josep Nuet. La decisió se’ls ha comunicat per correu electrònic i […]

Avatar
Agències 05/04/2019

ACN Barcelona.-EUiA ha fet cessar més d’una quinzena de membres del consell nacional crítics amb el coordinador general, Joan Josep Nuet. La decisió se’ls ha comunicat per correu electrònic i segons un text al qual ha tingut accés l’ACN fa referència a “absències reiterades” dels membres afectats en els consells nacionals d’entre el 2016 i el 2018. Al correu se’ls notifica que per aquest motiu han perdut la seva condició de membres del consell nacional d’EUiA. Es dona la circumstància que dijous diversos consellers de la formació van reclamar la celebració d’un consell extraordinari per revocar Nuet de coordinador general, ja que ocupa el número quatre a les llistes d’ERC i EUiA va avalar anar al 28-A amb els comuns.

En una petició formal, els consellers d’EUiA també van reclamar revocar la direcció, perquè consideren que ha “segrestat” l’organització i en bloqueja la seva acció política. Els consellers signants van reclamar que s’hauria de celebrar el consell extraordinari per debatre aquests punts abans de dijous vinent, quan comença la campanya electoral.