Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Esteve concedeix al grup Kowa els drets de comercialització als Estats Units d’un tractament contra el dolor agut

ACN Barcelona.-Esteve ha arribat a un acord amb la farmacèutica nord-americana Kowa per concedir-li els drets exclusius de comercialització als Estats Units i al Canadà del medicament E-58425, destinat al […]

Avatar
Agències 03/05/2021

ACN Barcelona.-Esteve ha arribat a un acord amb la farmacèutica nord-americana Kowa per concedir-li els drets exclusius de comercialització als Estats Units i al Canadà del medicament E-58425, destinat al tractament del dolor agut. Consultada per l’ACN, l’empresa no ha detallat l’import de l’operació. El grup català conservarà els drets de venda del producte a la resta del món si finalment obté el vistiplau de les autoritats reguladores, segons ha informat l’empresa aquest dilluns en un comunicat. El fàrmac, que està sent revisat per l’Agència del Medicament dels Estats Units (FDA, per les seves sigles en anglès), serà el primer producte propi d’Esteve que entrarà al mercat nord-americà si finalment rep l’aprovació de l’organisme.

Pel conseller delegat de la farmacèutica catalana, Staffan Schüberg, l’acord amb Kowa “marca una nova fita en la història de la companyia, amb un producte que té el potencial de satisfer una necessitat mèdica no coberta els Estats Units i a tot el món”.El fàrmac E-58425 és un producte actualment en investigació dissenyat per al tractament del dolor agut amb propietats analgèsiques i antiinflamatòries complementàries. La seva estructura de co-cristall produeix un perfil de medicament únic en els seus principis actius. El producte també es troba actualment en fase de revisió a diferents agències reguladores europees.