Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Estefania Torrente deixa la presidència del Consell Comarcal del Bages i Eloi Hernàndez es perfila per substituir-la

ACN Manresa.-L’alcalde Fonollosa i vicepresident del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez (ERC), podria passar a presidir l’ens comarcal després de la renúncia de l’actual presidenta, la també republicana Estefania […]

Agències 22/06/2021

ACN Manresa.-L’alcalde Fonollosa i vicepresident del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez (ERC), podria passar a presidir l’ens comarcal després de la renúncia de l’actual presidenta, la també republicana Estefania Torrente. Segons ha comunicat el Consell, a través d’un comunicat, Torrente deixa el càrrec per motius “professionals”. La candidatura d’Hernàndez, consensuada per ERC i Junts, caldrà que sigui ratificada en un ple que se celebrarà el 5 de juliol.

Hernàndez i Torrente han compartit les tasques de Presidència i Vicepresidència durant la primera meitat de la legislatura. D’aquesta manera, expressen ERC i Junts en el text, es busca mantenir la línia de treball actual que té com a objectiu “donar resposta a tots els reptes socioeconòmics, comunitaris i interns, posant la qualitat de vida de les persones al centre de les nostres polítiques i incidint en el desenvolupament del Bages com a territori d’oportunitats”.