Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Estabilitzat l’incendi a la nau industrial del polígon de Vall-llobrega, que ha cremat completament

ACN Vall-llobrega.-El Bombers han donat per estabilitzat passades les dotze de la nit l’incendi a una nau industrial del carrer Vilarenys del polígon de Vall-llobrega (Baix Empordà) que cremava des […]

Avatar
Agències 09/03/2021

ACN Vall-llobrega.-El Bombers han donat per estabilitzat passades les dotze de la nit l’incendi a una nau industrial del carrer Vilarenys del polígon de Vall-llobrega (Baix Empordà) que cremava des de les nou. A l’interior de la nau afectada, d’uns 400 metres quadrats amb una sola planta, hi havia material de càmping. Segons els Bombers l’immoble ha cremat totalment i la coberta de fibrociment ha cedit. Pel que fa a les naus contigües, ha resultat afectada pel fum i la temperatura la del costat dret, dedicada a la pintura nàutica i al tractament i reparació de carboni. El foc no ha provocat persones ferides, ni tampoc ha calgut fer desallotjaments.

(S’actualitza la informació amb l’estabilització del foc)Al lloc s’han desplaçat 13 dotacions dels Bombers (10 vehicles d’aigua, 2 de comandament i 1 vehicle autoescala), part de les quals, amb l’incendi ja estabilitzat, s’aniran retirant gradualment un cop s’hagin apagat i revisat els punts calents que queden. Segons han explicat els Bombers, l’estratègia que s’està aplicant és la de l’atac defensiu, amb línies d’aigua instal·lades a la façana principal i a la posterior.També s’han activat efectius dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).