Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Esquerra demanarà el pagament mensual fraccionat de la T-jove

ACN Barcelona.-El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona demanarà que la T-jove es pugui pagar de forma fraccionada a partir de l’any vinent. Després que aquest dimecres s’hagi anunciat […]

Avatar
Agències 04/12/2019

ACN Barcelona.-El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona demanarà que la T-jove es pugui pagar de forma fraccionada a partir de l’any vinent. Després que aquest dimecres s’hagi anunciat el nou sistema tarifari per a l’àrea metropolitana -que rebaixarà 20 euros la T-jove-, Esquerra vol que, a més, s’hi inclogui aquesta opció per a la targeta trimestral. Els republicans defensaran la proposta en la pròxima comissió de Mobilitat al consistori, que se celebrarà el pròxim dia 11. La nova T-jove, que també permetrà com fins ara viatges il·limitats als menors de 25 anys durant 90 dies consecutius, costarà 80 euros.

A banda de demanar-ne el pagament fraccionat, Esquerra també demanarà que sigui possible l’emissió de duplicats d’aquests títols en cas de pèrdua o trencament. Segons ERC, es tracta d’una “demanda històrica del moviment associatiu juvenil”. “És necessari que el consistori faci el possible per facilitar el pagament d’aquest títol de transport, un títol que tot i rebaixar-se 20€ amb les noves tarifes, suposa un veritable esforç econòmic per un sector de la població”, ha apuntat el regidor Max Zañartu.