Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Escrivá proposa a la generació del ‘baby boom’ treballar més o cobrar menys de pensió

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ obre amb notícia d’abast econòmic: “Díaz choca con la patronal con su propuesta de reforma laboral”. I al costat, una altra […]

Avatar
Agències 02/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ obre amb notícia d’abast econòmic: “Díaz choca con la patronal con su propuesta de reforma laboral”. I al costat, una altra de la mateixa temàtica: “Acuerdo de 130 países para gravar a las grandes empresas”. ‘El Periódico’ situa com a tema més destacat la proposta del ministre Escrivá: “Avís als ‘baby boomers’: treballar més o menys pensió”. A sota, foto de dues joves vacunades: “Vacunar-se a 170 km”. ‘El Punt Avui’, sobre l’actualitat de la pandèmia: “Contagis a tot drap”. A sota, iniciativa a l’entorn del Medi Ambient: “Aturen els nous parcs eòlics fins a la tardor”.

‘La Razón’ aposta per la proposta del govern espanyol sobre les jubilacions: “Castigo a los ‘baby boomers’: menos pensión o más trabajo”. A sota, la relació de Felip VI amb el Principat: “Sánchez ha recortado las visitas de Felipe VI a Cataluña desde 2018”.La proposta del ministre Escrivá per equilibrar les pensions també és el tema més destacat per al diari ‘Ara’: “Els ‘baby boomers’ hauran de treballar més o cobrar menys”. A sota, un estadi de futbol ple de gom a gom: “L’Eurocopa dispara els contagis”.’ABC’ destaca igualment el pla del govern espanyol per al futur de les jubilacions: “El ajuste de las pensiones lo pagarán 11 millones de ‘baby boomers'”. A sota, Catalunya: “ERC y Junts niegan para Cataluña lo que exigen para los organismos públicos del Estado”.’El Mundo’, sobre el conflicte català: “Sánchez perfila en Cataluña un “referéndum consultivo””. A sota, la polèmica de les jubilacions: “Escrivá adelanta un “ajuste” en la pensión de los ‘baby boomers'”.I ‘La Vanguardia’, també amb el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions: “Escrivá proposa que els nascuts entre el 1960 i el 1975 treballin més anys”. Al costat, el conflicte català: “El Suprem confirma les multes milionàries a Mas i altres càrrecs pel 9-N”.