Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Esade, PwC, Georgeson i Diligent creen un centre per millorar la governança de les empreses

ACN Barcelona.-Esade, PwC, Georgeson i Diligent han creat un centre de govern corporatiu per millorar les pràctiques de bon govern de les empreses i les institucions. El centre tindrà la […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Barcelona.-Esade, PwC, Georgeson i Diligent han creat un centre de govern corporatiu per millorar les pràctiques de bon govern de les empreses i les institucions. El centre tindrà la seu a Esade Madrid i treballarà per generar un context d’aprenentatge i reflexió per als membres dels consells d’administració, directius, inversors i experts amb l’objectiu d’impulsar una millora de la governança a les grans corporacions. L’objectiu és “formar” els consellers de les empreses, així com generar opinió, impulsar la investigació i crear espais de diàleg i debat per reforçar la professionalització i “maximitzar l’èxit” de les operacions empresarials.

“S’està veient una evolució del marc de govern corporatiu en diferents àmbits, amb canvis que van des de la introducció de nous elements de transparència o l’impuls de la diversitat, fins a l’esforç dels crítics d’inversió socialment responsable i que plantegen nous reptes als consells d’administració espanyols”, ha assegurat el director del nou centre, Mario Lara.