Dilluns, 10 d'agost de 2020 - Edició 746
La República

Es restableix l’accés dels usuaris a tots els espais de les biblioteques de Barcelona sense cita prèvia

ACN Barcelona.-L’accés a tots els espais de les biblioteques de Barcelona ha quedat restablert aquest dilluns sense necessitat de demanar cita prèvia per anar a recollir documents un cop finalitzades […]

Avatar
Agències 13/07/2020

ACN Barcelona.-L’accés a tots els espais de les biblioteques de Barcelona ha quedat restablert aquest dilluns sense necessitat de demanar cita prèvia per anar a recollir documents un cop finalitzades les tasques de condicionament i senyalització per garantir les mesures de seguretat als usuaris i treballadors. Els documents consultats pels usuaris s’hauran de deixar a les taules o carros senyalitzats específicament i no s’hauran de retornar a les prestatgeries amb l’objectiu de garantir la quarantena de 48 hores. Per la seva banda, els diaris i les revistes no es podran consultar lliurement i s’hauran de demanar al personal de la biblioteca.

Quant a l’aforament, hi haurà indicacions s’establirà un màxim permès i se senyalitzaran els ordinadors que no es puguin ocupar.Una altra de les mesures és el restabliment del servei de préstec interbibliotecari entre les biblioteques obertes, i la realització d’activitats presencials amb inscripció prèvia i control d’aforament. En el cas de realització de tallers no es podrà compartir material amb altres usuaris.Per accedir a les biblioteques serà obligatori l’ús de la mascareta a partir dels sis anys i amb les excepcions establertes per les autoritats sanitàries, així com el rentat de mans amb hidrogel i el manteniment de la distància de seguretat d’1,5 metres, excepte en el cas dels grups estables de convivència.

Relacionats