Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Es reprèn el servei d’autobús per accedir als parcs natural del Montseny i Sant Llorenç del Munt i l’Obac

ACN Barcelona.-El Departament de Territori i Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona han tornat a activar els serveis d’autobús que milloren l’accés amb transport públic als parcs naturals del Montseny […]

Avatar
Agències 13/06/2020

ACN Barcelona.-El Departament de Territori i Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona han tornat a activar els serveis d’autobús que milloren l’accés amb transport públic als parcs naturals del Montseny i Sant Llorenç del Munt i l’Obac. En un comunicat, s’explica que amb l’avançament de la desescalada després del confinament per la covid-19, l’afluència a aquests parcs ha anat creixent i per això han decidit reactivar un servei molt més sostenible. Els bitllets senzills són vàlids per a tot el dia i permeten pujar i baixar de l’autobús tantes vegades com l’usuari vulgui. A més, el trajecte és gratuït per a nens fins a dotze anys. En els dos casos els bitllets de bus es poden combinar amb bitllets de tren.

Al Montseny la freqüència és de sis serveis d’anada i tornada els dissabtes, diumenge i festius. El primer autobús surt de Sant Celoni a les 8.10h del matí i el darrer de tornada surt de Santa Fe a les 19h i de Fontmartina a les 19.15h. El servei, gestionat per l’empresa concessionària Sagalés, forma part del sistema tarifari de l’ATM de Barcelona i, per tant, són vàlids tots els títols de transport integrats. També hi ha un bitllet combinat de bus i tren, en col·laboració amb Renfe, per poder accedir al parc. En el cas del servei al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el servei que s’ofereix és d’un bus que permet l’accés al parc des de Terrassa, també els dissabtes, diumenges i festius. Així mateix, es disposa d’un bitllet combinat de tren i bus, en aquest cas amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Aquest bus també permet l’accés als municipis de Mura i Talamanca. L’autobús del parc de Sant Llorenç té una freqüència de set anades i set tornades els dissabtes, diumenges i festius, dels quals tres arribaran fins a Talamanca i Mura. El primer autobús surt de l’estació de Terrassa a les 8.30 h del matí i la darrera sortida des de Talamanca i Coll d’estenalles a les 17.30 h.