Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Es licitarà enguany la primera fase per connectar la Conca de Barberà al minitransvasament de l’Ebre

|

- Publicitat -

ACN Santa Coloma de Queralt – Aquest any es licitarà la primera fase d’obres de la connexió de la comarca de la Conca de Barberà amb la xarxa del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) i el minitransvasament de l’Ebre. El projecte s’ha dividit en tres fases i costarà prop de 5 MEUR que finançaran l’Agència Catalana de l’Aigua, de la Diputació de Tarragona i els municipis beneficiaris – de moment, Conesa, Forès, Llorac, Passanant i Belltall, les Piles, Santa Coloma de Queralt, Sarral i Savallà del Comtat-. El projecte inclou un ramal de subministrament fins a Santa Coloma de Queralt que farà la distribució de l’aigua als nou pobles en la tercera fase. La previsió és que la infraestructura estigui llesta a finals de l’any que ve.

El consell d’alcaldes i alcaldesses de la Conca de Barbera va conèixer aquest dilluns l’informe del projecte d’abastament d’aigua a través del minitransvasament de l’Ebre, en una trobada al Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt. El projecte el va aprovar el consell comarcal el 6 de març.

Publicitat

Els municipis de la Conca de Barberà “tenen un dèficit històric en la quantitat i qualitat de l’aigua que subministren” i amb la connexió a la xarxa del CAT preveuen “disposar del recurs adequadament”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió