Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Es confirma amb una segona PCR que cap usuari de la residència Balàfia I de Lleida s’ha contagiat de covid-19

ACN Lleida.-Es confirma que cap dels usuaris de la residència Balàfia I de Lleida s’ha contagiat de covid-19, després del segon cribratge fet el 31 de desembre arran del cas […]

Avatar
Agències 04/01/2021

ACN Lleida.-Es confirma que cap dels usuaris de la residència Balàfia I de Lleida s’ha contagiat de covid-19, després del segon cribratge fet el 31 de desembre arran del cas d’una treballadora del centre que va donar positiu diumenge 27 de desembre, el mateix dia que començaven les vacunacions al centre i on una infermera que injectava el vaccí també tenia el virus. Segons ha informat Salut, aquest segon cribratge ha confirmat que els 66 usuaris i els 76 professionals que hi ha actualment al centre són negatius de coronavirus. Tot i això, els residents continuaran aïllats per prevenció per indicació de Vigilància Epidemiològica fins dimecres, passats 10 dies des de diumenge 27, quan es van vacunar 61 dels 66 usuaris i 17 dels 78 treballadors.

El segon cribratge es va fer per reforçar els resultats del primer, fet el dimarts 29 de desembre Salut. Arran dels primers PCR, tots els residents van donar negatiu mentre que una treballadora va donar positiu. Aquest contagi se sumava a la treballadora del centre que va donar positiu el 27 de desembre i que no va anar a treballar. En el segon cribratge no s’ha detectat cap cas més.