Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

ERC vol una majoria “el màxim d’àmplia” per als pressupostos: “No és qüestió de triar un partit sinó de triar el país”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha apel·lat a una majoria “el màxim d’àmplia” per tal d’aprovar els pressupostos de la Generalitat per al 2023. En roda de premsa aquest dimarts, ha assegurat que “no és qüestió de triar un partit o un altre sinó de triar el país” i que això implica “crear un acord de forma honesta, generosa i responsable”. “Fem una crida a intensificar aquestes negociacions amb absoluta responsabilitat, generositat i voluntat de sortir-ne amb un acord”, ha afirmat.

El Govern està mantenint contactes amb Junts, el PSC i els comuns per tancar un acord pressupostari per al 2023 “tan aviat com sigui possible” i Vilalta ha demanat “generositat i responsabilitat” a tots tres. “Als que fan mà estesa de tant en tant i als que ara fan veure que no els interpel·len aquests pressupostos”, ha indicat.

Publicitat

La republicana ha defensat que els comptes de l’any vinent són “una necessitat de país per a la gent, els serveis públics, per ajudar les empreses i per a tothom”, per la qual cosa s’ha mostrat convençuda d’un acord si n’hi ha voluntat. En canvi, ha advertit que “des del tacticisme o la voluntat de fer-ho descarrilar tot serà molt difícil”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió