Diumenge, 26 de juny de 2022 - Edició 1431
La República

ERC reclama al govern espanyol l’execució dels accessos de l’N-340 a Amposta i la Ràpita

ACN Amposta – Esquerra Republicana ha reclamat l’execució de les obres dels accessos de l’N-340 a Amposta i la Ràpita al govern espanyol. La diputada Norma Pujol, la senadora Vanessa […]

Agències 19/05/2022

ACN Amposta – Esquerra Republicana ha reclamat l’execució de les obres dels accessos de l’N-340 a Amposta i la Ràpita al govern espanyol. La diputada Norma Pujol, la senadora Vanessa Callau i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, s’han reunit aquest dijous amb el secretari d’Estat d’Infraestructures, Xavier Flores, i el director general de Carreteres, Javier Herrero, per abordar l’execució d’aquestes actuacions. En la trobada, també han demanat l’actualització de la Declaració d’Impacte Ambiental de la variant de Gandesa, que fa deu anys que està pendent de resoldre’s. Tot i que han valorat positivament la reunió, els republicans han assegurat que vetllaran pel compliment dels terminis anunciats.

En el cas d’Amposta, hi ha el compromís de licitar les obres a finals d’aquest any, per executar-les l’any vinent. Pel que fa a la connexió de la Ràpita, està inclosa dins d’un projecte superior, per la qual cosa no s’hi podrà actuar fins a l’any 2023.