Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

ERC insta el govern espanyol a prohibir el bloqueig de línies telefòniques durant l’estat d’alarma

ACN Barcelona.-El grup d’ERC al Congrés ha registrat una proposició no de llei en què insta el govern espanyol a prohibir el bloqueig o suspensió de línies telefòniques mentre duri […]

Avatar
Agències 13/04/2020

ACN Barcelona.-El grup d’ERC al Congrés ha registrat una proposició no de llei en què insta el govern espanyol a prohibir el bloqueig o suspensió de línies telefòniques mentre duri l’estat d’alarma. A més, reclama obligar a les companyies de telecomunicacions a reactivar totes les línies que s’hagin bloquejat des de l’inici del confinament. Facua-Consumidors en Acció ha demanat que les companyies reactivin totes les funcionalitats de les línies de prepagament i que no donin de baixa usuaris pel fet d’haver esgotat el període per fer la recarrega. La proposició al Congrés considera vital que es preservi la comunicació durant el confinament ja sigui per casos d’emergència sanitària com per cuidar la salut mental i emocional amb el contacte de familiars.

“Més enllà que hi ha gent que ha perdut els seus ingressos els últims dies, i que potser no poden fer la recarrega telefònica, també n’hi ha que no poden sortir de casa per fer-ho”, sosté la proposició del grup republicà donada a conèixer aquest dilluns.