Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

ERC i PSC rebutgen en comissió les esmenes de Junts sobre macroprojectes

ACN Barcelona – ERC, PSC, En Comú Podem i CUP han votat en contra les esmenes de Junts sobre macroprojectes. La votació s’ha produït en el marc de la Comissió […]

Agències 03/03/2023

ACN Barcelona – ERC, PSC, En Comú Podem i CUP han votat en contra les esmenes de Junts sobre macroprojectes. La votació s’ha produït en el marc de la Comissió d’Economia del Parlament, tot i que la votació final sobre els comptes serà divendres que ve al ple de la cambra. Junts volia incloure a la llei d’acompanyament la B-40 entre Sabadell i Granollers, l’aprovació del pla director urbanístic del Hard Rock el primer quadrimestre del 2023 i fer un estudi sobre la Ricarda per ampliar l’aeroport del Prat. En el marc de la negociació dels pressupostos, ERC i PSC van arribar a un acord sobre els macroprojectes però no està inclòs ni a la llei de pressupostos ni a la llei d’acompanyament.

Així doncs, les esmenes de Junts sobre macroprojectes ha tingut el suports insuficients de Cs, Vox i PPC. La llei de pressupostos i la llei d’acompanyament no quedaran però definitivament aprovats fins divendres que ve quan es votaran al ple del Parlament.