Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

ERC i En Comú Podem de l’Hospitalet acusen PSC i Cs de bloquejar la comissió sobre el Consell Esportiu

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-Esquerra Republicana i l’Hospitalet-En Comú Podem han denunciat en un comunicat conjunt que el PSC i Ciutadans “bloquegen” la comissió sobre el cas del Consell Esportiu. La […]

Avatar
Agències 01/04/2021

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-Esquerra Republicana i l’Hospitalet-En Comú Podem han denunciat en un comunicat conjunt que el PSC i Ciutadans “bloquegen” la comissió sobre el cas del Consell Esportiu. La comissió es va crear arran d’una moció dels republicans el desembre passat “i ha patit ja retards i incompliments”. Els dos partits d’esquerres han forçat per avui una convocatòria extraordinària per votar les compareixences a la comissió, entre les quals la del regidor denunciant, Jaume Graells, la de l’alcaldessa, Núria Marin, o la dels detinguts Cristian Alcázar, segon tinent d’alcalde i primer secretari del PSC, i l’exregidor Cris Plaza, a banda d’altres acusats en el cas. Segons ERC i Comuns, PSC i Cs han “bloquejat” totes les compareixences votant-hi en contra.

Els dos partits d’esquerres han lamentat l’actitud “obstruccionista” que, al seu parer, “se suma a la manca de voluntat” per proporcionar als grups municipals “tota la documentació demanada relativa al cas investigat”.El portaveu d’ERC, Antoni Garcia, ha denunciat que “la pinça” entre PSC i Cs “impedeix fer seguiment de les irregularitats investigades” i ha recordat que fa “mesos” que reclamen “transparència” al govern municipal. Per això ha lamentat que “quant més segueix l’alcaldessaamagada i sense donar totes les explicacions, més es perjudica la imatge de l’esport i dela ciutat”.De la seva banda, la portaveu d’En Comú Podem de l’Hospitalet, Ana González, ha confessat que té “molts dubtes” sobre la utilitat de la comissió atesa la negativa del PSC i Cs perquè hi compareguin “persones implicades directament en el cas”.