Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1706
La República

ERC demana a JxCat que aprovi la llei sobre lloguers: “Menys esmenes d’última hora i més tornar al consens inicial”

ACN Barcelona.-ERC ha tornat a instar a JxCat a replantejar-se la seva posició respecte la llei de regulació dels preus del lloguer i els han demanat que, al ple de […]

Agències 08/09/2020

ACN Barcelona.-ERC ha tornat a instar a JxCat a replantejar-se la seva posició respecte la llei de regulació dels preus del lloguer i els han demanat que, al ple de demà dimecres, avalin la norma tal i com estava en la proposta inicial. “Menys esmenes d’última hora i més tornar al consens inicial”, ha dit el president del grup parlamentar, Sergi Sabrià, que ha advertit que és una llei “que no pot esperar ni un dia més”. En la mateixa línia, el diputat republicà José Rodríguez ha demanat “tornar al consens del juliol” i ha subratllat que les esmenes que JxCat ha presentat “desvirtuen del tot la llei”.

A més, Rodríguez ha remarcat que cal que JxCat avali la llei perquè, si no, “per molt que es diguin sobiranistes hauran demostrat que el contingut de la república que diuen defensar està buit”.Hard RockD’altra banda, Sabrià també ha insistit en demanar que el conseller de Territori i Sostenibilitat comparegui al Parlament per donar explicacions sobre l’operació de compravenda de terrenys per al complex BCN World, després que el diari ‘Ara’ revelés que l’Incasòl avançaria el 80% de l’import.”Mai ha de fer mandra venir al Parlament a explicar-nos”, ha dit el republicà, que ha assegurat que des d’ERC no posen “en dubte” que no s’ha destinat “ni un euro públic”. “Estem segurs que no s’hi pot posar ni un euro públic, que s’expliquin al Parlament i s’esvairan els dubtes”, ha afegit.