Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

ERC acusa Renfe de vetar-li els cartells electorals a les andanes de les estacions

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Esquerra Republicana ha denunciat el “veto” que li fa Renfe per poder contractar publicitat i penjar cartells electorals a les estacions ferroviàries durant el període de campanya. En un comunicat publicat als mitjans del partit, els republicans constaten el “greuge” que representa que altres formacions polítiques sí puguin exhibir propaganda electoral en aquests espais. Segons ERC, el dimarts 9 de maig Renfe va comunicar a l’empresa encarregada de gestionar la publicitat a les estacions que rebutjava la campanya que els republicans ja havien contractat i pagat a Badalona. El partit afirma que en un correu electrònic Renfe explicava que rebutjava la campanya per “no haver estat aprovada per la Direcció de Rodalies”.

Al mateix correu, afegeix ERC, la companyia indicava que des de la Direcció de Rodalies no es considerava “oportú” aquest tipus de publicitat política als suports que s’ofereixen a les estacions de tren.

Publicitat

En contrast amb això, els republicans denuncien que aquesta setmana han aparegut cartells de formacions polítiques a estacions de Terrassa, Cornellà de Llobregat o Molins de Rei.

Esquerra Republicana espera que el fet no respongui a una “represàlia” per la denúncia que ha fet la formació de la gestió “desastrosa” del servei de Rodalies “feta pels socialistes”. El partit està estudiant “totes les vies legals per corregir aquest greuge”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió