Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Entren en funcionament els dos punts de vacunació massiva de Sabadell i Granollers

ACN Sabadell.-Els dos puts de vacunació massiva del Vallès han entrat en funcionament aquest dimarts amb ‘objectiu de donar un impuls al procés de protecció de la ciutadania davant del […]

Agències 01/06/2021

ACN Sabadell.-Els dos puts de vacunació massiva del Vallès han entrat en funcionament aquest dimarts amb ‘objectiu de donar un impuls al procés de protecció de la ciutadania davant del coronavirus. Els dos centres donaran cobertura a la regió sanitària metropolitana nord, i més concretament a les poblacions del Vallès Occidental i l’Oriental. Concretament, el primer es troba a la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell, que des de l’abril de 2020 estava preparat com a hospital temporal per donar cobertura al Parc Taulí en cas de necessitat, i el segon al Palau d’Esports de Granollers, on es preveu arribar a un ritme punta de vacunació de 42.000 persones en el cas de la instal·lació sabadellenca i a les 28.000 en la de Granollers.

L’espai de Sabadell ha arrencat amb la previsió de començar a vacunar aquesta setmana unes 15.000 persones, si bé s’espera adquirir un ritme de vacunació de 6.000 ciutadans diaris, o el que és el mateix, 42.000 setmanals. L’espai s’ha adaptat, amb un control d’accés per carretera per filtrar únicament aquelles persones que es desplacin per a rebre el vaccí, i s’ha habilitat un servei de bus gratuït per arribar fins aquest espai de la ciutat.El punt de vacunació de Granollers ha rebut la visita del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, aquest dimarts a la tarda, on ha comprovat amb els sanitaris el funcionament en el seu primer dia d’activitat. Aquí es preveu administrar unes 4.000 dosis diàries, arribant a les 28.000 setmanals.