Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Entre el dèficit de l’Estat amb Catalunya, Andalusia i Mònica Oltra

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’: “La Iglesia investiga 200 nuevos casos de pederastia”. I en segon terme: “Mónica Oltra se resiste a dimitir: “No […]

Agències 17/06/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’: “La Iglesia investiga 200 nuevos casos de pederastia”. I en segon terme: “Mónica Oltra se resiste a dimitir: “No hay pruebas””. ‘El Periódico’: “”. ‘El Punt Avui’ passa comptes als deutes del govern espanyol amb Catalunya: “Dèficit creixent”. La fotografia de portada mostra un paisatge cremat prop de la Masia de Baldomar: “Difícil control del foc”.

‘La Vanguardia’ obre posant el focus en les infraestructures catalanes: “El Govern xifra en 12.400 milions el dèficit històric d’inversió de l’Estat”. En segon terme: “Andalusia tanca una campanya àtona marcada pel pes de Vox”. 

‘La Razón’ para atenció a les eleccions autonòmiques d’Andalusia, amb una fotografia del candidat del PP, Junama Moreno, aixecant els polzes: “Vox teme que un”tropiezo” el 19-J tenga un efecto nacional”. La crisi de preus i les seves conseqüències és un segon titular del rotatiu: “Las hipotecas avistan una subida de 2.000 euros al año”.

‘Ara’, amb la crisi bèl·lica a l’est d’Europa: “La UE obre les portes a Ucraïna”. I a sota: “Londres aprova l’extradició d’Assange”.

‘ABC’ subratlla la crisi que assetja la Generalitat valenciana: “Oltra se atrinchera y desafía a todos: “No voy a dimitir”. Tema monogràfic de portada amb un muntatge amb cinc fotografies de la protagonista que també porta com a subtítol: “La vicepresidenta valenciana ser aferra al cargo para “defender la democracia”. Ximo Puig le pide “que reflexione y que tome decisiones””.

I ‘El Mundo’, també amb València: “El Gobierno de Puig ni siquiera discute el cese de la imputada Mónica Oltra”. I també: “La UE acepta la candidatura de Ucrania a cambio de que haga reformas radicales”.