Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Entra en funcionament l’Hotel Hesperia Sant Joan Suites com a recurs assistencial en al lluita contra el coronavirus

ACN Sant Joan Despí.-L’Hotel Hesperia Sant Joan Suites ha començat a rebre els primers pacients aquest cap de setmana. L’equipament de Sant Joan Despí, s’ha posat en marxa amb el […]

Avatar
Agències 06/04/2020

ACN Sant Joan Despí.-L’Hotel Hesperia Sant Joan Suites ha començat a rebre els primers pacients aquest cap de setmana. L’equipament de Sant Joan Despí, s’ha posat en marxa amb el doble objectiu d’alliberar places hospitalàries i permetre la contenció de la transmissió del virus. Té una capacitat de 120 llits i farà suport a l’atenció primària i l’Hospital Moisès Broggi. S’hi derivaran malalts amb infeccions respiratòries procedents d’aquest hospital i també persones que no tenen suport familiar, convivents que tenen patologies de risc i ciutadans amb simptomatologia que no disposen de domicili fix. Hi treballaran professionals de l’ICS que proporcionaran als pacients una atenció similar a la que rebrien en els seus domicilis.

El disseny, l’organització i l’execució de la posada en marxa d’aquest dispositiu ha estat liderada pels professionals sanitaris de l’atenció primària en un temps record i gràcies a l’esforç d’un equip multidisciplinari format per professionals de medicina de família, d’infermeria, auxiliars d’infermeria, treballadors socials i personal de gestió i serveis. L’Hospital Moisès Broggi hi ha donat suport logístic. L’estada mitjana prevista a l’hotel és de catorze dies que pot variar segons la gravetat de la patologia i l’evolució dels símptomes clínics. Funcionarà les 24 hores del dia els set dies de la setmana.