Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Enrique Lacalle assumeix el càrrec de conseller de promoció econòmica i firal de Foment del Treball

ACN Barcelona.-L’empresari Enrique Lacalle ha assumit aquest dimarts el seu càrrec de conseller de promoció econòmica i firal de Foment del Treball. “Foment ha esdevingut un lobby de referència no […]

Agències 01/10/2019

ACN Barcelona.-L’empresari Enrique Lacalle ha assumit aquest dimarts el seu càrrec de conseller de promoció econòmica i firal de Foment del Treball. “Foment ha esdevingut un lobby de referència no només a Catalunya, sinó a tot Espanya i en aquesta línia crec que és necessari esmerçar molts esforços per fer un defensa eficient dels interessos empresarials i, en conseqüència, per afavorir el progrés econòmic i social”, ha comentat Lacalle en la seva intervenció en la reunió de la junta directiva de la patronal catalana. “Tenim, per tant, molta feina a fer, que pot ser molt beneficiosa per a la ciutat de Barcelona, per al país i per a les empreses”, ha continuat el també president d’Automobile Barcelona, que ha recordat que porta molts anys treballant per a Foment del Treball, “primer al consell assessor amb Joan Rosell i després al consell consultiu amb el mateix Rosell i Gay de Montellà”.

En aquest sentit, Lacalle ha assenyalat que aprofitarà la seva experiència internacional i firal després de crear moltes fires internacionals com el Barcelona Meeting Point o el Saló Internacional de la Logística, entre altres. L’empresari s’integra a Foment del Treball en el grup de Publics Affairs per gestionar i facilitar la defensa dels interessos empresarials davant les administracions públiques i els seus reguladors. Un grup en el qual també formen part l’exministre del PSOE Valeriano Gómez, Vicente Martínez-Pujalte, Manel J. Silva i l’exdiputat del PDeCAT al Congrés Carles Campuzano.