Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Enric Garcia Domingo, nou director general del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona

ACN Barcelona.-El fins ara cap de l’Àrea de Col·leccions i Recerca del Museu, Enric Garcia Domingo (Barcelona, 1962) serà el nou director en substitució de Elvira Mata, que tanca amb […]

Avatar
Agències 19/05/2021

ACN Barcelona.-El fins ara cap de l’Àrea de Col·leccions i Recerca del Museu, Enric Garcia Domingo (Barcelona, 1962) serà el nou director en substitució de Elvira Mata, que tanca amb la jubilació la seva etapa de 34 anys treballant al museu. Després de la restauració integral del conjunt arquitectònic de les Drassanes Reials al 2013 i la culminació del projecte museogràfic al 2018, Enric Garcia Domingo afronta la nova etapa del Museu Marítim de Barcelona amb el repte de situar l’MMB entre millors museus marítims del món.

Des de principis dels anys 90, Enric Garcia s’ha dedicat a l’estudi de la Història Marítima aprofundint sobre tot en el món del treball i les professions a la marina mercant. Es va doctorar en Història Contemporània a la Universitat de Barcelona l’any 2013 amb una tesi sobre el treball a la marina mercant espanyola en la transició de la vela al vapor. Actiu en el món acadèmic, ha escrit diferents articles en revistes especialitzades i llibres sobre història marítima.