Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Enigma se situa 82è millor restaurant del món

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El barceloní Enigma, d’Albert Adrià, s’ha situat 82è millor restaurant del món. The World’s 50 Best Restaurants 2023 ha anunciat aquest dijous la llista dels restaurants classificats de la posició 51 a la 100, previ a la cerimònia anual d’entrega dels guardons que tindrà lloc a València el dimarts 20 de juny. Altres restaurants de l’estat espanyol són Aponiente de El Puerto de Santa María (Cadis) en la posició 64; Azurmendi, a Larrabetzu (País Basc) en la posició 81 i la ciutat amfitriona, València, ha entrat per primera vegada a la llista amb Ricard Camarena Restaurant en la posició 96.

La llista del 51 al 100, que s’ha donat a conèixer aquest dijous, inclou dotze noves entrades d’onze ciutats diferents des de Quito i Ciutat de Panamà a Estambul i París. En la posició 51 s’ha situat Narisawa, de Tokio.

Publicitat

La llista és el resultat dels vots de 1.080 experts internacionals del món de la gastronomia que inclou xefs internacionals de renom, periodistes gastronòmics o viatgers gastrònoms, que elaboren la llista de The World’s 50 Best Restaurants 2023.

La gala dels premis The World’s 50 Best Restaurants se celebrarà per primera vegada a la ciutat de València el 20 de juny. El programa a València inclourà una sèrie d’esdeveniments que s’han convertit en la pedra angular de les celebracions del 50 Best Restaurants: el fòrum de lideratge de pensament #50BestTalks; una sèrie de 50 Best Signature Sessions, esdeveniments gastronòmics oberts al públic; una Chefs’ Feast, que mostrarà els millors productes i la cuina del territori espanyol i, finalment, la cerimònia d’entrega dels premis.

Edició del 2022

En l’edició del 2022, el restaurant barceloní Disfrutar, dels excaps de cuina d’elBulli Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, va ser nomenat tercer millor restaurant del món en la gala que es va celebrar a Londres. El guanyador d’aquesta edició va ser Geranium, de Copenhaguen i van completar el podi, Central, de Lima, en la segona posició; Diverxo, de Madrid, en la quarta i Pujol, de Ciutat de Mèxic, en la cinquena. Per la seva part, Josep Roca, del Celler de Can Roca, se’n va endur a casa el premi Beronia World’s Best Sommelier.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió