Divendres, 22 de gener de 2021 - Edició 911
La República

Endesa els talls de Sabadell a connexions irregulars que acaben perjudicant altres clients

ACN Sabadell.-Endesa atribueix els talls de Sabadell denunciats per la seva alcaldessa a connexions irregulars sense contracte que finalment acaben perjudicant altres clients. L’excés de consum provoca que el sistema […]

Avatar
Agències 10/01/2021

ACN Sabadell.-Endesa atribueix els talls de Sabadell denunciats per la seva alcaldessa a connexions irregulars sense contracte que finalment acaben perjudicant altres clients. L’excés de consum provoca que el sistema es desconnecti de forma preventiva per evitar altres incidències que puguin generar riscos sobre les persones i les instal·lacions. Es tracta d’una problemàtica detectada al barri de Can Puiggener, on ja s’ha fet una sectorització de la xarxa per evitar que aquests talls afectin altres clients. Des d’aquesta setmana s’ha comprovat que també passa al barri de Ca n’Oriac, on s’ha començat també a sectoritzar, en concret al carrer Cerdanya. En els últims cinc dies hi ha hagut 800 clients afectats per talls, no de forma simultània.

La mitjana del temps que s’ha trigat a reparar les incidències ha estat al voltant de les dues hores. Precisament, aquest mateix diumenge s’ha incendiat un comptador al barri de Ca n’Oriac, al carrer Alcarria, sense provocar ferits. Dos habitatges amb cultius de marihuana estaven alimentant-se de forma irregular de la instal·lació de l’edifici.

Relacionats