Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

En marxa nous serveis de bus des d’Osona, la Vall del Tenes i Moianès fins a la UAB

ACN Vic.-Amb motiu de l’inici de les classes presencials a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), des del Departament de Territori i Sostenibilitat s’ha posat en marxa les noves línies […]

Avatar
Agències 10/02/2021

ACN Vic.-Amb motiu de l’inici de les classes presencials a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), des del Departament de Territori i Sostenibilitat s’ha posat en marxa les noves línies de bus que connectaran Osona, la Vall del Tenes i el Moianès amb el centre. Aquests nous serveis estan operats per Sagalés. El servei Vic comptarà amb tres expedicions.També hi ha dues noves línies d’accés a la UAB, des de la Vall del Tenes i des del Moianès, on s’han programat tres anades i tres tornades i amb horaris que s’ajusten a les hores d’entrada i sortida dels estudiants. En total s’han programat 19 línies de connexió del territori amb la UAB.

Segons el director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, aquests nous serveis “amplien la xarxa de transport públic sostenible a municipis que fins ara no comptaven amb una alternativa al vehicle privat”. I ha destacat ha que la iniciativa “millora les opcions de mobilitat per motius d’estudi, un dret que s’ha de facilitar al màxim des de les administracions”.