Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

En marxa la reunió de la Mesa del Parlament que ha de decidir si suspèn Borràs

ACN Barcelona – La Mesa del Parlament que ha de decidir el futur de l’ara presidenta de la cambra, Laura Borràs, ja està reunida. Els seus membres hauran de determinar […]

Agències 28/07/2022

ACN Barcelona – La Mesa del Parlament que ha de decidir el futur de l’ara presidenta de la cambra, Laura Borràs, ja està reunida. Els seus membres hauran de determinar si se li aplica o no l’article del reglament del Parlament que preveu la suspensió de drets i deures d’un membre de la cambra quan se li obri un judici oral per un cas de presumpta corrupció. Borràs, que abans d’entrar a la reunió ha passat per les portes del Parlament a saludar als concentrats que han acudit a donar-li suport, s’ha endinsat en la sala de la Mesa entre els aplaudiments del seu equip i companys de partit, i després de fondre’s en una tendra abraçada amb la seva filla i amb l’expresident de la Generalitat, Quim Torra, que ha acudit aquest dijous al Parlament.

Abans de la reunió de la Mesa, Borràs s’ha vist amb els membres del grup parlamentari de Junts i part de la direcció del partit que ella presideix, en una de les sales del palau. L’inici de la trobada també ha tngut un moment d’aplaudiments dels seus a la presidenta del Parlament.