Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

En marxa el Pla Iglú a Lleida a causa del descens de les temperatures nocturnes

|

- Publicitat -

ACN Lleida – L’Ajuntament de Lleida inicia aquest dimecres el Pla Iglú al pavelló 3 de Fira de Lleida, amb capacitat de pernoctació per a 100 persones, a causa del descens de les temperatures nocturnes. L’objectiu és oferir un sostre a persones amb pocs recursos i atenció personal per afavorir la inclusió social. Enguany es mantindran millores que es van dur a terme en l’edició passada, com l’oferiment d’un àpat complert per sopar, la substitució d’hamaques per llits i l’ampliació de l’horari d’obertura. Els usuaris també disposaran de serveis de consigna i bugaderia. En paral·lel, també funciona l’Alberg Jericó per a aquelles persones que es detecten especialment vulnerables (dones, menors de 21 anys, majors de 65 anys i malalts o discapacitats).

El pavelló de Fira de Lleida romandrà obert des de les sis de la tarda fins a les nou del matí del dia següent – abans s’obria a les vuit del vespre. Els usuaris també disposaran de servei de consigna i autobugaderia i d’una oficina d’atenció social.

Publicitat

Els objectius del Pla Iglú són prevenir les conseqüències que el fred pugui tenir en la població amb pocs recursos, bé sigui transeünt o resident a Lleida, amb una situació precària pel que fa a l’habitatge. També oferir els recursos necessaris per a cada situació de necessitat que es plantegi a conseqüència del fred, de manera que aquesta població no pateixi les seves conseqüències i rebi l’atenció adient. A més, pretén generar mecanismes d’adhesió a plans de treball socioeducatius que permetin la sortida de la situació de sensellarisme.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió