Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Emprenedors catalans llencen al mercat un banc digital gestionat exclusivament a través d’una aplicació

ACN Barcelona.-Un grup d’emprenedors catalans ha llençat al mercat el primer neobanc de Barcelona, el bnc10. Es tracta d’un projecte impulsat per Manel Vallet, president executiu; David Montanyà i William […]

Avatar
Agències 26/09/2019

ACN Barcelona.-Un grup d’emprenedors catalans ha llençat al mercat el primer neobanc de Barcelona, el bnc10. Es tracta d’un projecte impulsat per Manel Vallet, president executiu; David Montanyà i William McCahey i liderat per Albert Llorens (CEO). bnc10 és una alternativa digital a la banca convencional i funciona a través d’una aplicació mòbil que permet als clients gestionar les despeses i moviments diaris “de manera ràpida, fàcil i intuïtiva”. En l’oferta inicial hi ha un compte bancari personal gratuït i una targeta prepagament però la idea és ampliar aquesta oferta amb les necessitats dels usuaris.

Llorens ha explicat que l’objectiu de l’start-up és “créixer de la mà de consumidors i anar construint un producte a la seva mida que els ajudi a treure el màxim profit dels seus diners”. L’aplicació també ofereix la possibilitat de demanar, pagar i dividir comptes amb amics, tres retirades d’efectiu al mes gratuïtes a qualsevol caixer del món, canvis de divises sense comissions i anàlisi de despeses i notificacions de moviments. L”start-up’, que va ser fundada al juliol del 2018, s’ha associat amb Prepaid Financial Services (PFS) per a la gestió i control dels comptes i serveis online per als clients.