Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Kutxi Romero de Marea, Razkin de La Fuga i Buhos actuaran als teatres de Valls

ACN Valls.-Emma Vilarasau, Jordi Bosch o Jordi Martínez, Kutxi Romero, líder del grup de rock Marea, o Razkin de La Fuga són alguns dels noms que actuaran al Centre Cultural […]

Avatar
Agències 07/01/2021

ACN Valls.-Emma Vilarasau, Jordi Bosch o Jordi Martínez, Kutxi Romero, líder del grup de rock Marea, o Razkin de La Fuga són alguns dels noms que actuaran al Centre Cultural de Valls la pròxima temporada. Aquests espectacles se sumen a ‘Una noche sin luna’, sobre Lorca i protagonitzat per Juan Diego Botto, ‘El Mètode Grönholm’ i el musical ‘Broadway a cappella’, representats pels vallencs Mar Ulldemolins i Edgard Martínez, respectivament. La programació també inclou el concert de Buhos, dirigit per Albert Pla. A banda, s’homenatjarà el compositor vallenc Robert Gerhard amb un concert en el marc de la commemoració dels 50 anys de la seva mort. Els teatres de Valls oferiran disset espectacles, amb 22 funcions, des d’aquest febrer fins al juny.

Es tracta d’una programació que combina el teatre musical, el de text, la dansa i els concerts. En el cas del concert homenatge al compositor Robert Gerhard hi participarà la Camerata Eduard Toldrà, l’Orquestra de Cambra de Granollers, la Coral Cantiga i el Cor Enric Granados.A més, també s’han presentat quatre espectacles per remoure consciències, com ara una funció sobre les dones víctimes del franquisme a càrrec de la companyia de dansa La Im.perfecta o sobre el capitalisme protagonitzat per Susanna Barranco –una de les actrius més aplaudides del darrer Festival Temporada Alta de Girona.També una funció que parlarà sobre els interessos familiars amb ‘Bodes de sangre de Lorca’, es tracta de la preestrena que en fa el Projecte Ingenu i, la quarta obra serà l’òpera electrònica La Infanticida, dedicada als “excessius silencis” que s’ha imposat a les dones. La proposta la coprotagonitzen l’actriu i cantant Neus Pàmies i el músic Gerard Marsal, amb una composició de la catalana Clara Peya.En paral·lel, s’oferiran tres espectacles de públic familiar per a les tardes dels dissabtes, amb les reconegudes companyies Zum-Zum Teatre, el Replà i Teatre Nu. Així mateix, en l’àmbit educatiu, es programaran visites teatralitzades a l’històric Teatre Principal -que engany compleix 170 anys-, un espectacle sobre Robin Hood, en anglès per als cicles mitjà i superior de primària, i les ‘Bodas de Sangre’ per a alumnes de secundària.En el cas que es decretin noves mesures sanitàries que impedeixin fer els espectacles, la Xarxa de Cultura de Valls s’ha compromès a retornar en un màxim de 72 hores l’import de les entrades pels mateixos canals en què hagin estat adquirides.