Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Elsa Punset, Antoni Cañete, Juan Antonio Bayona i Mariona escoda, entre els Premis Gaudí Gresol 2023

|

- Publicitat -

ACN Reus – L’Ajuntament de Reus, la Fundació Gresol i El Círcol han presentat aquest dijous la setzena edició dels Premis Gaudí i Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència. Una gala que tindrà lloc el pròxim 15 de juny a les set de la tarda al Tecnoparc de Reus. L’objectiu és distingir la trajectòria professional i personal d’una desena de persones. Els guardonats d’aquest 2023 són el president de PIMEC, Antoni Cañete, la cantant Mariona Escoda, el cineasta Juan Antonio Bayona i l’escriptora i divulgadora Elsa Punset, entre altres. Enguany, com a novetat, el diners recaptats amb el sopar solidari es destinaran a dues entitats. Es tracta de l’Associació Down Tarragona i la Fundació Esclerosi Múltiple.

Un any més, la capital del Baix Camp esdevindrà l’escenari d’una entrega de premis que s’ha posicionat com una de les principals trobades socials de la comarca i que, a més, compta amb una marcada finalitat solidària, segons han detallat des de la Fundació Gresol i El Círcol.

Publicitat

Els premiats d’aquest 2023, en deu àmbits diferents, han estat: Antoni Cañete (Lideratge Empresarial), Àurea Rodríguez (Tecnologia i Innovació), Josep Ametller (Medi Ambient), Ivana Miño (Arts Escèniques), Maria de la Pau Janer (Literatura), Elsa Punset (Comunicació), Esther Giménez-Salinas (Catalana Il·lustre), Eduard Estivill (Medicina), Juan Antonio Bayona (Cinema) i Mariona Escoda (Música).

Tots ells assistiran a la gala del pròxim 15 de juny i s’emportaran la reproducció del bust de l’arquitecte Antoni Gaudí, en bronze, obra de l’escultor Joan Matamala.

En edicions anteriors també s’ha premiat la trajectòria de personalitats de renom com Pau Gasol, Eduard Punset, Luis del Olmo, Mercè Sampietro, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Maribel Verdú, Marc Màsquez, Jordi Cruz, Joan Pera, Manel Fuentes, María Blasco, Jordi Basté, Marina Rossell, El Tricicle, Susanna Griso o Juan Carlos Unzué, entre altres.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió