Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Els vigilants dels controls de seguretat del Prat desconvoquen les vagues parcials del juliol

ACN El Prat de Llobregat.-El comitè d’empresa de Trablisa, la concessionària del servei de vigilància als controls de seguretat de l’aeroport del Prat, ha desconvocat les vagues parcials que s’havien […]

Avatar
Agències 03/07/2019

ACN El Prat de Llobregat.-El comitè d’empresa de Trablisa, la concessionària del servei de vigilància als controls de seguretat de l’aeroport del Prat, ha desconvocat les vagues parcials que s’havien d’iniciar el 12 de juliol. Segons ha explicat a l’ACN el president del comitè de vaga, Juan Carlos Giménez, l’únic punt d’increment salarial inclòs al preavís de vaga registrat al Departament de Treball la setmana passada, el plus de productivitat de 150 euros, està denunciat com a conflicte col·lectiu a l’Audiència Nacional i això feia il·legal la convocatòria, com els ho va advertir ahir dimarts la Generalitat. Els treballadors de Trablisa es reuniran en assemblea dilluns vinent per decidir si convoquen o no noves aturades.

El preavís de vaga preveia sis aturades d’una hora i mitja tots els divendres, diumenges i dilluns a partir del 12 de juliol.