Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Els vehicles contaminants podran circular de manera excepcional per Barcelona amb una autorització especial

ACN Barcelona.-Els vehicles contaminants que no tinguin etiqueta ambiental de la DGT podran circular de manera excepcional per Barcelona a partir del 2020 amb una autorització especial. Es preveu aquesta […]

Avatar
Agències 02/04/2019

ACN Barcelona.-Els vehicles contaminants que no tinguin etiqueta ambiental de la DGT podran circular de manera excepcional per Barcelona a partir del 2020 amb una autorització especial. Es preveu aquesta opció per anar a l’hospital o per passar l’ITV, per exemple. Hi haurà un registre de cotxes autoritzats i es podrà demanar aquest permís a través d’Internet, segons ha explicat a Betevé, Cristina Castells, directora de Qualitat Ambiental de l’Ajuntament de Barcelona. El director de Serveis de Mobilitat Sostenible de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Carles Conill, ha afegit que també els vehicles que vinguin de l’estranger hauran d’inscriure’s en aquest registre, inclosos els autocars.

S’hauran d’apuntar amb previsió perquè es pugui verificar que el cotxe pot circular per la ciutat. El control dels infractors es farà a través de càmeres i les multes seran de 100 euros.