Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Els treballadors del servei de neteja del Prat fan aquest divendres la segona jornada de vaga

ACN El Prat de Llobregat.-Els treballadors del servei de neteja de l’aeroport del Prat fan aquest divendres la segona de les sis jornades de vaga convocades per reclamar que la […]

Avatar
Agències 15/07/2021

ACN El Prat de Llobregat.-Els treballadors del servei de neteja de l’aeroport del Prat fan aquest divendres la segona de les sis jornades de vaga convocades per reclamar que la plantilla, bona part en ERTO, s’adapti de manera real a la represa de l’activitat a l’aeròdrom. Com el passat 2 de juliol, una representació de la plantilla es concentrarà davant la Terminal 1 a les 10 del matí per reclamar que Aena desafecti més treballadors per garantir que un servei essencial com és la neteja es pugui fer amb garanties de seguretat tant pels usuaris com pels propis treballadors . El comitè d’empresa de la concessionària SACYR ha qualificat d’abusius els serveis mínims decretats per Foment, que en el cas de la neteja i desinfecció de les terminals són del 100%.

Els representants dels treballadors lamenten que amb un serveis mínims com aquests, la incidència de la jornada de vaga, com ja va passar amb la primera, serà mínima, però asseguren que no deixaran de lluitar per treballar en unes condicions dignes. Junt amb la d’aquest divendres, s’han convocat aturades el 13 d’agost, el 3i 7 de setembre i el 8 d’octubre.