Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Els treballadors de peatges i oficines d’Abertis convoquen vaga per protestar per l’ERO a la companyia

ACN Barcelona.-Els treballadors de peatges i oficines d’Abertis han convocat diverses jornades de vaga en contra de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que han presentat els responsables de la companyia. […]

Avatar
Agències 15/07/2020

ACN Barcelona.-Els treballadors de peatges i oficines d’Abertis han convocat diverses jornades de vaga en contra de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que han presentat els responsables de la companyia. La plantilla dels peatges ha anunciat quatre caps de setmana de vaga que començaran el diumenge 26 de juliol i continuaran els tres primers caps de setmana d’agost, de divendres a diumenge, tres aturades de 72 hores cadascuna. Les vagues afectaran totes les autopistes espanyoles que gestiona Abertis, que a Catalunya són l’AP-7, l’AP-2, la C-33 i la C-32. Pel que fa als treballadors d’oficines, la vaga la faran en tres dimarts consecutius a partir del 26 de juliol.

Cal recordar que Abertis ha presentat un ERO a tres de les empreses del grup, Acesa, Invicat i Autopistes Espanya per “causes organitzatives i productives”. La mesa negociadora es va constituir el 2 de juliol i les reunions que hi ha hagut fins ara no han servit per arribar a cap acord. En tot cas, la direcció ja ha advertit que l’ERO tindrà afectació a Catalunya.