Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Els treballadors de l’empresa de vènding Selecta convoquen vaga indefinida a partir del 13 d’octubre

ACN Barcelona.-Els treballadors de l’empresa de vènding AB Servicios Selecta han convocat una vaga indefinida a partir de 13 d’octubre per protestar contra la voluntat de l’empresa d’acomiadar fins a […]

Avatar
Agències 09/10/2020

ACN Barcelona.-Els treballadors de l’empresa de vènding AB Servicios Selecta han convocat una vaga indefinida a partir de 13 d’octubre per protestar contra la voluntat de l’empresa d’acomiadar fins a 350 treballadors dels diferents centres de treball que té a l’Estat, 40 dels quals a Catalunya. Els treballadors asseguren que l’empresa, amb el seu immobilisme, no els ha deixat cap altre sortida que la mobilització. Denuncien que a la taula negociadora, la direcció s’ha negat a retirar l’ERO presentat tot i les diferents propostes alternatives aportades per la representació dels treballadors. Entre aquestes hi havia la possibilitat d’acollir-se a un ERTO o rebaixar el nombre d’acomiadaments.

Selecta disposa de dos centres de treball a Catalunya: a Sant Andreu de la Barca i a Sant Boi de Llobregat, amb un total de 110 persones treballadores. L’empresa pretén tancar el centre de Sant Boi absorbint totalment l’activitat des de Sant Andreu de la Barca.